Lån til oppussing

Pusse opp hjemme? Slik kan du låne penger til oppussing

Morten Haugdahl Lie
Denne siden er skrevet av:
Morten Haugdahl Lie
Les biografien
Denne siden er skrevet av Morten Haugdahl Lie. Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spesialisering i bank -og finansprodukter. Vi skriver kun om banker og kredittselskaper som er regulert av Finanstilsynet.

Vi har alle ulike oppussingsplaner og prosjekter, noen vil bytte panel på huset, noen vil bygge en vinterhage, mens andre ønsker å bygge en ny garasje. Felles for disse prosjektene er at alle gjerne øker verdien på boligen din. Dersom du velger å bruke Lånepenger.no, kan du finne det oppussingslånet med den aller beste renten.

Hvordan finansiere med et oppussingslån?

Dersom du har et boliglån fra før, kan du i enkelte tilfeller øke boliglånet. Nedbetalingstiden blir da som regel mye lengre på et boliglån enn på et forbrukslån. Du risikerer å betale renter over en svært lang periode og oppussingen blir til slutt veldig kostbar.

Har du ikke mulighet til å øke boliglånet, kan du prøve å ta kontakt med den første og beste lånetilbyderen for å be om å få ta opp et lån. Dette er fordelaktig for banken, og ikke fullt så heldig for deg da du bare har et tilbud på bordet. Da blir det vanskelig å vite om tilbudet du får er bra eller dårlig. Verst tenkelige scenario er at du må betale høye og unødvendige renteutgifter på grunn av manglende sammenligning av både marked og banker for å finne de beste tilbudene.

Sammenlign flere banker med Lånepenger.no

Lånepenger.no er en populær låneformidler. Ved å benytte deg av oss kan du låne penger til oppussing helt opptil 500.000 kroner til noen av markedets beste lånevilkår, blant annet med en lavest mulig rente til 6,81%, og du bestemmer selv hvor raskt du vil betale tilbake lånet. Vi videresender søknaden din til 12 forskjellige banker og långivere, så de får sett på søknaden før de kommer tilbake med sine beste tilbud for å vinne deg som kunde. Før det har gått et døgn er alle disse tilbudene hentet inn av oss, slik at du kan velge det tilbudet som passer deg og din økonomi best. Når du har valgt et tilbud, vil pengene være på kontoen din innen få dager. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.