Låne penger til reise

Låne penger til reise

Morten Haugdahl Lie
Denne siden er skrevet av:
Morten Haugdahl Lie
Les biografien
Denne siden er skrevet av Morten Haugdahl Lie. Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spesialisering i bank -og finansprodukter. Vi skriver kun om banker og kredittselskaper som er regulert av Finanstilsynet.

Mange kommer til et punkt hvor man trenger å ta seg en ferie for å samle seg og lade batteriene etter flere hektiske måneder. En ferie trenger ikke å bety at man må dra så langt unna, enkelte ganger holder det kanskje med et miljøbytte i en uke eller to. Du har kanskje vært strukturert og satt av nesten hele feriebeløpet på forhånd, men mangler de siste kronene? Eller kanskje du ønsker å slå på stortromma og bestille en dyr ferie som du har lengtet etter lenge? Da bør du sjekke mulighetene for å ta opp et reiselån.

Hvordan fungerer et reiselån?

Et reiselån er i bunn og grunn bare et annet navn for et forbrukslån, i dette tilfellet lån på dagen uten sikkerhet. Du finner denne type lån hos de aller fleste banker og andre tilbydere av lån. Noen tilbyr også lån uten kredittsjekk. Likevel er det viktig at du velger den riktige banken for deg og din økonomi. Det vil alltid være risikofylt å gå for den første og beste banken som tilbyr deg lån, da risikerer du at du får dårligere lånevilkår enn det du kunne ha fått hos andre tilbydere. For å unngå dette kan du benytte deg av sammenligningstjenesten Lånepenger.no, hos oss har du mulighet til å sammenligne 12 ulike banker og låneaktører helt kostnadsfritt og uforpliktende. Vi gir deg best mulig oversikt slik at du kan velge den banken som passer best for din økonomi.

Hva kan jeg gjøre dersom jeg har et gammelt reiselån?

Har du allerede et reiselån fra tidligere, kan du bruke Lånepenger.no for å sjekke muligheten om du kan få redusert renten på lånet ditt. Et annet alternativ er å samle alle dine lån sammen med reiselånet, slik at du kan spare masse penger og få en bedre kontroll på din økonomi.

Sammenlign flere banker med Lånepenger.no

Lånepenger.no er en voksende og populær låneformidler. Ved å benytte deg av oss kan du låne helt opp til 500.000 kroner til noen av markedets beste lånevilkår, blant annet med en lavest mulig rente til 5,17%, og du bestemmer hvor raskt du vil betale tilbake lånet. Vi videresender søknaden din til 12 forskjellige banker og långivere, så de får sett på søknaden før de kommer tilbake med sine beste tilbud for å vinne deg som kunde. Før det har gått et døgn er alle disse tilbudene hentet inn av oss, slik at du kan velge det tilbudet som passer deg og din økonomi best. Når du har valgt et tilbud, vil pengene være på kontoen din innen få dager. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.