DigiFinans

Eks: Eff.rente 14.90%, 65000 o/5 år, etabl.geb. 950. Totalt: 93730

 • Lånebeløp 10 000 - 600 000 kr

 • Effektiv Rente Fra 5,01 - 28,56 %

 • LØPETID 15 år

 • MIN. ALDER 20 år

 • INNTEKTSKRAV 120 000

VILKÅR
 • 18 års aldersgrense
 • God betalingsevne, uten betalingsanmerkninger eller gammel inkassogjeld.
 • Bosatt i Norge med norsk personnummer
 • Kredittsjekk
 • Norsk telefonnummer
NØKKELINFO
 • 18 års aldersgrense
 • God betalingsevne, uten betalingsanmerkninger eller gammel inkassogjeld.
 • Bosatt i Norge med norsk personnummer
 • Kredittsjekk
 • Norsk telefonnummer

Anmeldelse av DigiFinans

Her til lands trenger man ikke lenger å dra på seg finstasen før man besøkte bankene for å få tatt opp lån, heller ikke hos DigiFinans. Norge er et velstående land med betalingsdyktige innbyggere, nordmenn er kjent for å betale tilbake lån. Det er nettopp derfor Norge er et svært attraktivt marked for aktører som tilbyr lån.

Som et resultat har vi i dag noe som heter «låners marked» hvor utlånere står i kø for å låne ut penger, det bidrar til en stor konkurranse om de kvalifiserte lånekundene og du som låntaker har svært mange valgmuligheter.

Midt i alle valgene som låntaker bør du imidlertid være klar over at det ikke trenger å være best å hoppe på den første låneavtalen du blir tilbudt. Ofte er den første låneavtalen ikke den beste for deg i den situasjonen du befinner deg i.

Digifinans nettside

Skjermbilde av DigiFinans.no

Styr unna en lang leteaksjon etter den rette tilbyderen

Å lete etter potensielle utlånere kan være både tidkrevende og utmattende, spesielt hvis du er i en situasjon hvor du trenger pengene raskt. Kjenner man i tillegg ikke utlånerens kriterier kan man få lånesøknaden avslått. Det kan ende med frustrasjon og skuffelse.

Et alternativ til disse utfordringene er å bruke en låneformidlingstjeneste. I den forbindelse er DigiFinans en av markedslederne innen formidling av flere typer lån. Ved å bruke denne tjenesten trenger du bare å levere inn én lånesøknad i stedet for å levere en søknad til hver av alle bankene. Søknaden du leverer videresendes fra DigiFinans til alle samarbeidsbankene selskapet har.

Tjenestene til DigiFinans er gratis og uforpliktende. Bankene som passer til din låntaker-profil vil etterhvert ta kontakt med deg med sine beste tilbud. Da kan du selv velge hvilken avtale som passer deg best, du kan også avslå alle dersom ingen tilbyr det du ønsker. Disse valgene tar du 100 % selv.

Dette er fordelene med DigiFinans

Ved å bruke DigiFinans slipper du å lete selv etter forbrukslån, boliglån, studielån eller refinansiering av lån. DigiFinans hjelper deg i stedet med å finne markedets beste tilbud for det lånet du trenger. DigiFinans ser også etter om tilbudet kommer fra en utlåner som er kompatibel med din profil som låntaker, da blir også risikoen for avslag minimal.

Boliglån for personer uten fast inntekt er et godt eksempel på lån som kan organiseres gjennom DigiFinans. Dette sees ofte på som vanskelig, men ikke umulig. Mange banker tar ofte valg som går på skjønnsmessig godkjenning av risikolån. Gjennom nettverket til DigiFinans kan du som søker komme i kontakt med banker både er villig og kan vurdere dette.

Gjennom DigiFinans kan du også få hjelp til å finne forbrukslån på opptil 500.000 kroner, lånet kan du bruke på hva du vil. Godkjent størrelse på lånet avhenger i stor grad av din økonomiske situasjon på det tidspunktet du søker. Nedbetalingstiden er som regel på 15 år, men på større lån kan man få en lengre nedbetalingstid.

DigiFinans vil ha kunden i fokus

Husk at renten er det du betaler for produktet, som er lånet. Du vil alltid ha høyest mulig lånesum for lavest mulig rente eller pris. Rentene vil variere fra bank til bank og det er her DigiFinans er en viktig brikke. DigiFinans kan nemlig finne den beste renten som på det tidspunktet er tilgjengelig på markedet, på den måten får du mest mulig for pengene dine.

Lånesummen du låner skal selvfølgelig betales tilbake, dette bør du planlegge før du tar opp lånet. Ved å bruke DigiFinans lånekalkulator blir dette lettere da kalkulatoren forteller deg hvor mye du kan låne og hvor kostbart det blir. Da blir det lettere å planlegge og få en oversikt over økonomien fremover.

DigiFinans kan også legge press på bankene slik at du kan få tilgang til deres beste tilbud. Det betyr at du slipper å gå gjennom en frustrerende forhandlingsprosess. Banken er nemlig fullt og helt klar over at de konkurrerer med andre banker om å få deg som kunde og dette gjør at bankene blir presset til å komme med sine beste tilbud.

Kundestøtte

Det er helt normalt at man har mange spørsmål når man tar opp et lån. Det følger med en stor forpliktelse når man skal låne penger, dette er viktig å være bevisst på. DigiFinans har svært vennlige og pliktoppfyllende medarbeidere som du kan ta kontakt med via chat, telefon eller via et forespørselsskjema.

Lett å søke om forbrukslån gjennom DigiFinans

Når du har tatt en runde med deg selv og til slutt besluttet at du gjerne vil søke om lån er det en enkel søknadsprosess du kan gå gjennom på DigiFinans. Du starter med å fylle ut skjemaet med informasjon som de ulike bankene må vite for å se om de matcher med din låntaker-profil. De må også ha et låneprodukt som står i stil med behovet ditt.

Videre vil DigiFinans kontakte bankene i sitt nettverk slik at de kan konkurrere om deg som kunde og etterhvert komme med sine beste tilbud. Når tilbudene ligger på bordet vil DigiFinans sende dem til deg slik at du kan akseptere eller avslå tilbudene.

Går fort å låne penger

En god del av prosessen til DigiFinans er automatisk, det er derfor prosessen ikke er tidkrevende. Skulle din låntaker-profil være direkte match med bankens kriterier, kan du i noen tilfeller få tilbud om lån allerede samme dag. I andre tilfeller trenger banken å behandle søknaden manuelt, da går det gjerne noe lengre tid.

Når du får tilbudene er det du som bestemmer hvilken avtale du går for, med mindre du avslår alle. Når du har akseptert et tilbud kan du i noen tilfeller ha pengene på konto innen noen timer, i andre tilfeller kan det gå noen dager.

DigiFinans betingelser for lån

DigiFinans har de samme betingelsene for hvem som kan låne penger som banker flest. Betingelsene inkluderer at du må være myndig, ha e-postadresse samt bostedsadresse i Norge. Du må ha et norsk fødselsnummer og telefonnummer hvis du skal søke.

Du kredittsjekkes før du kan få innvilget et lån i henhold til loven. Dette gjøres ofte for å sjekke om du har en betalingsanmerkning eller et inkassokrav. Dersom du har en betalingsanmerkning vil du ikke kunne få lån uten sikkerhet via DigiFinans.

Har du mulighet til å stille sikkerhet eller søke sammen med en medsøker for lånet kan sjansene for å få innvilget lån øke, du kan også få bedre vilkår med sikkerhet eller en medsøker.