EasyBank

Eksempel: Nom rente 12,99%, eff rente 15,37%, lånebeløp kr 80 000 over 5 år, kostnader kr 32 648, tot kr 112 648.

Gå til EasyBank
Annonselenke
 • Lånebeløp 10 000 - 500 000 kr

 • Effektiv Rente Fra 9,62 - 23,92 %

 • LØPETID 15 år

 • MIN. ALDER 23 år

VILKÅR
 • Over 23 år
 • Du må være norsk statsborger
 • Du kan ikke ha pågående betalingsanmerkninger eller inkassosaker
 • Du må ha 3 års ligningshistorikk
NØKKELINFO
 • Rente fra: 7,49%
 • Lånebeløp: 500.000
 • Løpetid: 15 år
 • Krav alder: 23 år
 • Krav inntekt: 0

Anmeldelse av EasyBank

Norge er kanskje det mest avanserte markedet i verden når det kommer til digitalisering og moderne bankteknologi. Disse nye teknologiene muliggjør automatiserte prosesser som tidligere ikke var mulig da det var manuelt. Som et resultat av de nye teknologiene kan tjenester gjøres mye raskere og mer effektivt.

EasyBanks tjenester

EasyBank er en heldigital bank som tilbyr lån uten sikkerhet til privatpersoner i Norden, innskuddsprodukter, fakturakjøp og lån til mindre og mellomstore bedrifter. EasyBanks produkter er enkle, brukervennlige og har gode betingelser. Du kan sende en søknad gjennom EasyBanks effektive og digitale prosess.

Lån 500 000 kroner uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet er ett av de mest populære produktene til EasyBank. Dette er et lån hvor du ikke trenger å stille for eksempel bolig som sikkerhet og du kan bruke lånet til hva du vil. I EasyBank kan du låne mellom 10.000 kroner og 500 000 kroner uten sikkerhet. Det er din økonomiske situasjon som bestemmer hvor mye penger du kan låne. Det er imidlertid en hovedregel, og det er at pengene du låner av denne type lån må betales tilbake i løpet av 5 år.

EasyBanks rentesatser

Renten man må betale hos EasyBank bestemmes basert på låntakerens økonomiske situasjon. Jo bedre den økonomiske situasjonen er, jo lavere blir rentesatsen. Dette skyldes at banken regner kostnadene med risikoen på lånet som lavere. EasyBank har per dags dato rentesatser som starter helt nede på 7,49% for lån uten sikkerhet.

EasyBanks lånebetingelser

EasyBank har fleksible forbrukslån. Disse er fleksible fordi man kan forandre på lånet underveis hvis låntakerens økonomiske situasjon skulle forandre seg. Man kan også forsikre lånet slik at man ikke trenger å bekymre seg om hvordan man skal betale lånet tilbake dersom det skulle oppstå uforutsette situasjoner.

Samle dyre smålån

Smålån kan virke små og uskyldig, men hvis man får flere smålån på samme tid kan man fort merke at det blir kostbart. Rentene er som regel skyhøye på denne typen smålån og lånene har vanligvis avgifter som for eksempel administrasjonsavgifter, det gjelder også kredittkortgjeld.

Man mister også fort oversikten hvis man har flere lån, i verste fall kan man glemme en eller flere innbetalinger slik at man etter hvert mottar purringer. Mange benytter derfor EasyBank til å refinansiere kredittkortgjeld og dyre smålån.

Det finnes flere fordeler med å refinansiere flere smålån. Den kanskje største fordelen er at det gir en veldig god kontroll over økonomien da du bare får en regning å betale i måneden. En større økonomisk fordel er at man reduserer antall administrasjonsutgifter slik at kostnadene med hvert av lånene reduseres. Man kan også få en merkbart bedre rente med et større refinansieringslån. Hvis betalingen av alle minimumsbeløp på de forskjellige lånene har vært en tung bør kan man også velge å spre betalingen over en lengre periode. Da får man en romsligere økonomi.

Forbrukslån fra EasyBank

I og med at EasyBank er en heldigital bank kan du skrive søknaden din på nettet. Det er en veldig enkel prosess hvor du starter med å bestemme deg for hvor mye du trenger å låne. Videre fyller du ut et informasjonsskjema før du signerer elektronisk.

Deretter mottar du en e-post med info om det du må gjøre videre før du kan få utbetalt lånet. Som regel inkluderer dette signering, opplasting av gjeldsbrevet og skattemelding, den siste lønnsslippen og kontonummeret ditt. Pengene blir vanligvis utbetalt samme dag som dette er sjekket og godkjent.

EasyBanks betingelser for å søke lån

Du må være minst 23 år og ha et norsk personnummer for å søke om lån. Du må kunne vise til tre års ligningshistorikk og du kan ikke betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.